Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2004g578kcal20g92.2g6g36.1g
Vehnälese 30g69kcal4g4.6g1.4g11.3g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g681kcal4g6g70.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g303kcal26.4g0.7g21.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g5g20kcal0.1g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g3301kcal109g216.8g198.2g94.8g
Valittu annoskoko2880g1651kcal54.5g108.4g99.1g47.4g
Annoskoko puolitettuna1440g825kcal27.3g54.2g49.6g23.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060