Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 401g116kcal4g18.4g1.2g7.2g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.3g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g660kcal21.8g43.2g39.6g19g
Valittu annoskoko576g330kcal10.9g21.6g19.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna288g165kcal5.5g10.8g9.9g4.8g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060