Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g306g480kcal67g0g23.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g180g306kcal13.9g9.4g23.4g5g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g180g232kcal7.6g9.2g18g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g135g101kcal24.3g0.7g1.4g0g
Sitruuna kuorittu 27g11kcal0.2g0.6g0.3g0.8g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g405g968kcal29.6g190.4g6.5g31.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g4203kcal285.8g420.8g146.6g75.2g
Valittu annoskoko1242g2102kcal142.9g210.4g73.3g37.6g
Annoskoko puolitettuna621g1051kcal71.5g105.2g36.7g18.8g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988