Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g34g53kcal7.4g0g2.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g20g34kcal1.5g1g2.6g0.6g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g20g26kcal0.8g1g2g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g15g11kcal2.7g0.1g0.2g0g
Sitruuna kuorittu 3g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g45g108kcal3.3g21.2g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g467kcal31.4g46.8g16.2g8.4g
Valittu annoskoko138g234kcal15.7g23.4g8.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna69g117kcal7.9g11.7g4.1g2.1g
Arvot/100g100g169kcal11.4g17g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988