Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g51g80kcal11.2g0g3.9g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g30g51kcal2.3g1.6g3.9g0.8g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g30g39kcal1.3g1.5g3g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g23g17kcal4.1g0.1g0.2g0g
Sitruuna kuorittu 4.5g1.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g68g161kcal4.9g31.7g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g701kcal47.8g70g24.2g12.4g
Valittu annoskoko207g350kcal23.9g35g12.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna104g175kcal12g17.5g6.1g3.1g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988