Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g68g107kcal14.9g0g5.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g40g68kcal3.1g2.1g5.2g1.1g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g40g52kcal1.7g2g4g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g30g23kcal5.4g0.2g0.3g0g
Sitruuna kuorittu 6g2.5kcal0g0.1g0.1g0.2g
Tilli, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g90g215kcal6.6g42.3g1.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g934kcal63.6g93.4g32.4g16.6g
Valittu annoskoko276g467kcal31.8g46.7g16.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna138g234kcal15.9g23.4g8.1g4.2g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988