Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g680g1068kcal148.9g0g52.4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g400g680kcal30.8g20.8g52g11.2g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g400g516kcal16.8g20.4g40g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g300g225kcal54g1.5g3g0g
Sitruuna kuorittu 60g25kcal0.4g1.3g0.7g1.7g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g900g2151kcal65.7g423g14.4g70.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g9341kcal634.6g934.4g325.4g167g
Valittu annoskoko2760g4670kcal317.3g467.2g162.7g83.5g
Annoskoko puolitettuna1380g2335kcal158.7g233.6g81.4g41.8g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988