Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g8.5g13kcal1.9g0g0.7g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g5g8.5kcal0.4g0.3g0.6g0.1g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g5g6.4kcal0.2g0.3g0.5g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g3.8g2.8kcal0.7g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g11g27kcal0.8g5.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g117kcal8g11.8g4g2g
Valittu annoskoko35g58kcal4g5.9g2g1g
Annoskoko puolitettuna17g29kcal2g3g1g0.5g
Arvot/100g100g169kcal11.6g17.1g5.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988