Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g85g133kcal18.6g0g6.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g50g85kcal3.8g2.6g6.5g1.4g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g50g65kcal2.1g2.5g5g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g38g28kcal6.8g0.2g0.4g0g
Sitruuna kuorittu 7.5g3.1kcal0g0.2g0.1g0.2g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g113g269kcal8.2g52.9g1.8g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1167kcal79.2g116.8g40.6g21g
Valittu annoskoko345g584kcal39.6g58.4g20.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna173g292kcal19.8g29.2g10.2g5.3g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988