Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g102g160kcal22.3g0g7.9g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g60g102kcal4.6g3.1g7.8g1.7g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g60g77kcal2.5g3.1g6g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g45g34kcal8.1g0.2g0.5g0g
Sitruuna kuorittu 9g3.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tilli, tuore 3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g135g323kcal9.9g63.5g2.2g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1401kcal95.2g140.2g49g25.2g
Valittu annoskoko414g701kcal47.6g70.1g24.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna207g350kcal23.8g35.1g12.3g6.3g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988