Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g119g187kcal26.1g0g9.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g70g119kcal5.4g3.6g9.1g2g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g70g90kcal2.9g3.6g7g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g53g39kcal9.5g0.3g0.5g0g
Sitruuna kuorittu 11g4.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tilli, tuore 3.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g158g376kcal11.5g74g2.5g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1634kcal111.2g163.4g56.8g29.4g
Valittu annoskoko483g817kcal55.6g81.7g28.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna242g409kcal27.8g40.9g14.2g7.4g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988