Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g136g214kcal29.8g0g10.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g80g136kcal6.2g4.2g10.4g2.2g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g80g103kcal3.4g4.1g8g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g60g45kcal10.8g0.3g0.6g0g
Sitruuna kuorittu 12g4.9kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Tilli, tuore 4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g180g430kcal13.1g84.6g2.9g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1868kcal127g187g65g33.2g
Valittu annoskoko552g934kcal63.5g93.5g32.5g16.6g
Annoskoko puolitettuna276g467kcal31.8g46.8g16.3g8.3g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988