Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g17g27kcal3.7g0g1.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g10g17kcal0.8g0.5g1.3g0.3g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g10g13kcal0.4g0.5g1g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g7.5g5.6kcal1.4g0g0.1g0g
Sitruuna kuorittu 1.5g0.6kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g23g54kcal1.6g10.6g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g233kcal15.8g23.2g8.2g4.2g
Valittu annoskoko69g117kcal7.9g11.6g4.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna35g58kcal4g5.8g2.1g1.1g
Arvot/100g100g169kcal11.4g16.8g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988