Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g170g267kcal37.2g0g13.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g100g170kcal7.7g5.2g13g2.8g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g100g129kcal4.2g5.1g10g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g75g56kcal13.5g0.4g0.8g0g
Sitruuna kuorittu 15g6.2kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g225g538kcal16.4g105.8g3.6g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2335kcal158.6g233.6g81.4g41.8g
Valittu annoskoko690g1168kcal79.3g116.8g40.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna345g584kcal39.7g58.4g20.4g10.5g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988