Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g204g320kcal44.7g0g15.7g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g120g204kcal9.2g6.2g15.6g3.4g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g120g155kcal5g6.1g12g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g90g68kcal16.2g0.5g0.9g0g
Sitruuna kuorittu 18g7.4kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g270g645kcal19.7g126.9g4.3g21.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2802kcal190.2g280.4g97.4g50.2g
Valittu annoskoko828g1401kcal95.1g140.2g48.7g25.1g
Annoskoko puolitettuna414g701kcal47.6g70.1g24.4g12.6g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988