Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g238g374kcal52.1g0g18.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g140g238kcal10.8g7.3g18.2g3.9g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g140g181kcal5.9g7.1g14g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g105g79kcal18.9g0.5g1.1g0g
Sitruuna kuorittu 21g8.6kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Tilli, tuore 7g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g315g753kcal23g148.1g5g24.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g3269kcal222.2g327.2g113.8g58.4g
Valittu annoskoko966g1635kcal111.1g163.6g56.9g29.2g
Annoskoko puolitettuna483g817kcal55.6g81.8g28.5g14.6g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988