Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee772g795kcal178.4g0g11.6g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g20g0g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.4g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl351g158kcal1.1g35.1g0.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g14g52kcal0.1g11.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g2598kcal360.2g150.8g64.8g0g
Valittu annoskoko1197g1299kcal180.1g75.4g32.4g0g
Annoskoko puolitettuna599g650kcal90.1g37.7g16.2g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324007