Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee883g909kcal203.9g0g13.2g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.8g0g
Hunaja 40g133kcal0.2g32.4g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl401g180kcal1.2g40.1g0.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g16g59kcal0.2g13.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g2970kcal411.6g172.2g73.8g0g
Valittu annoskoko1368g1485kcal205.8g86.1g36.9g0g
Annoskoko puolitettuna684g742kcal102.9g43.1g18.5g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324007