Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee993g1023kcal229.4g0g14.9g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.7g0g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.5g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl451g203kcal1.4g45.1g0.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g18g67kcal0.2g15.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g3341kcal463.2g193.8g83.2g0g
Valittu annoskoko1539g1670kcal231.6g96.9g41.6g0g
Annoskoko puolitettuna770g835kcal115.8g48.5g20.8g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324007