Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee220g227kcal50.8g0g3.3g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl100g45kcal0.3g10g0.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4g15kcal0g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g740kcal102.4g43g18.4g0g
Valittu annoskoko341g370kcal51.2g21.5g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna171g185kcal25.6g10.8g4.6g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324007