Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee331g341kcal76.5g0g5g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.6g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.2g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl150g68kcal0.5g15g0.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g6g22kcal0.1g5.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1114kcal154.6g64.6g28g0g
Valittu annoskoko513g557kcal77.3g32.3g14g0g
Annoskoko puolitettuna257g278kcal38.7g16.2g7g0g
Arvot/100g100g109kcal15.1g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324007