Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 256g140kcal4.1g33.6g0.4g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi14g38kcal1.2g0.9g3.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g142g286kcal20.5g1.4g20.5g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste150g38kcal1.3g7.2g0.4g4.3g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2172g1003kcal54.2g86.2g48.8g13.2g
Valittu annoskoko1086g502kcal27.1g43.1g24.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna543g251kcal13.6g21.6g12.2g3.3g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257