Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 299g164kcal4.8g39.2g0.5g2.5g
Lihaliemikuutio Maggi16g44kcal1.4g1.1g3.6g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g165g334kcal24g1.7g24g0.2g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste175g44kcal1.6g8.4g0.5g5.1g
Vesi612g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2534g1171kcal63.6g100.8g57.2g15.6g
Valittu annoskoko1267g585kcal31.8g50.4g28.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna634g293kcal15.9g25.2g14.3g3.9g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257