Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 385g211kcal6.1g50.4g0.7g3.3g
Lihaliemikuutio Maggi20g57kcal1.8g1.4g4.7g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g213g429kcal30.8g2.1g30.8g0.2g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste225g56kcal2g10.8g0.7g6.5g
Vesi787g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3258g1505kcal81.4g129.4g73.8g20g
Valittu annoskoko1629g753kcal40.7g64.7g36.9g10g
Annoskoko puolitettuna815g376kcal20.4g32.4g18.5g5g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257