Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 43g23kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g24g48kcal3.4g0.2g3.4g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste25g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.7g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g167kcal9g14.4g8.2g2.2g
Valittu annoskoko181g84kcal4.5g7.2g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna91g42kcal2.3g3.6g2.1g0.6g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257