Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 513g281kcal8.2g67.2g0.9g4.4g
Lihaliemikuutio Maggi27g76kcal2.4g1.9g6.2g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g283g572kcal41.1g2.8g41.1g0.3g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste300g75kcal2.7g14.4g0.9g8.7g
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4344g2007kcal108.8g172.6g98.2g26.8g
Valittu annoskoko2172g1003kcal54.4g86.3g49.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna1086g502kcal27.2g43.2g24.6g6.7g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257