Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 598g328kcal9.5g78.4g1g5.1g
Lihaliemikuutio Maggi32g88kcal2.8g2.2g7.2g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g331g668kcal47.9g3.3g47.9g0.3g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste350g87kcal3.1g16.8g1g10.1g
Vesi1224g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5068g2341kcal126.6g201.4g114.2g31g
Valittu annoskoko2534g1171kcal63.3g100.7g57.1g15.5g
Annoskoko puolitettuna1267g585kcal31.7g50.4g28.6g7.8g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257