Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 684g374kcal10.9g89.6g1.2g5.8g
Lihaliemikuutio Maggi36g101kcal3.2g2.5g8.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g378g763kcal54.8g3.8g54.8g0.4g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste400g100kcal3.6g19.2g1.2g11.6g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5792g2676kcal145g230.2g131g35.6g
Valittu annoskoko2896g1338kcal72.5g115.1g65.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna1448g669kcal36.3g57.6g32.8g8.9g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257