Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 769g421kcal12.2g100.8g1.3g6.5g
Lihaliemikuutio Maggi41g113kcal3.6g2.8g9.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g425g858kcal61.6g4.2g61.6g0.4g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste450g112kcal4g21.6g1.3g13g
Vesi1574g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6516g3010kcal162.8g258.8g147g39.8g
Valittu annoskoko3258g1505kcal81.4g129.4g73.5g19.9g
Annoskoko puolitettuna1629g753kcal40.7g64.7g36.8g10g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257