Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 85g47kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi4.5g13kcal0.4g0.3g1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g47g95kcal6.8g0.5g6.8g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.4g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g335kcal18g28.8g16g4.2g
Valittu annoskoko362g167kcal9g14.4g8g2.1g
Annoskoko puolitettuna181g84kcal4.5g7.2g4g1.1g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257