Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 854g468kcal13.6g112g1.5g7.3g
Lihaliemikuutio Maggi45g126kcal4g3.1g10.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g472g954kcal68.5g4.7g68.5g0.5g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste500g125kcal4.5g24g1.5g14.5g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g3345kcal181.2g287.6g163.6g44.6g
Valittu annoskoko3620g1672kcal90.6g143.8g81.8g22.3g
Annoskoko puolitettuna1810g836kcal45.3g71.9g40.9g11.2g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257