Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1025g561kcal16.3g134.4g1.7g8.7g
Lihaliemikuutio Maggi54g151kcal4.9g3.8g12.4g0.1g
Krakovanmakkara, Dulano 375g567g1145kcal82.2g5.7g82.2g0.6g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste600g150kcal5.4g28.8g1.8g17.4g
Vesi2099g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8688g4014kcal217.6g345.4g196.2g53.6g
Valittu annoskoko4344g2007kcal108.8g172.7g98.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna2172g1003kcal54.4g86.4g49.1g13.4g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257