Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 128g70kcal2g16.8g0.2g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.7g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g71g143kcal10.3g0.7g10.3g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste75g19kcal0.7g3.6g0.2g2.2g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1086g502kcal27.2g43.2g24.6g6.8g
Valittu annoskoko543g251kcal13.6g21.6g12.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna272g126kcal6.8g10.8g6.2g1.7g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257