Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1368g749kcal21.8g179.3g2.3g11.6g
Lihaliemikuutio Maggi72g202kcal6.5g5g16.6g0.1g
Krakovanmakkara, Dulano 375g756g1527kcal109.6g7.6g109.6g0.8g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste800g200kcal7.2g38.4g2.4g23.2g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g5355kcal290.2g460.6g261.8g71.4g
Valittu annoskoko5796g2678kcal145.1g230.3g130.9g35.7g
Annoskoko puolitettuna2898g1339kcal72.6g115.2g65.5g17.9g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257