Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 171g94kcal2.7g22.4g0.3g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi9g25kcal0.8g0.6g2.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g94g191kcal13.7g0.9g13.7g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste100g25kcal0.9g4.8g0.3g2.9g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1448g669kcal36.2g57.4g32.8g9g
Valittu annoskoko724g335kcal18.1g28.7g16.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna362g167kcal9.1g14.4g8.2g2.3g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257