Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1709g936kcal27.2g224g2.9g14.5g
Lihaliemikuutio Maggi90g252kcal8.1g6.3g20.7g0.1g
Krakovanmakkara, Dulano 375g944g1908kcal136.9g9.4g136.9g0.9g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste999g250kcal9g48g3g29g
Vesi3498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g6690kcal362.4g575.4g327g89g
Valittu annoskoko7240g3345kcal181.2g287.7g163.5g44.5g
Annoskoko puolitettuna3620g1672kcal90.6g143.9g81.8g22.3g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257