Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)562g607kcal129.3g0g10.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g155kcal0g0g17.5g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g500g1799kcal60g364.7g7.5g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)250g462kcal55g5g25g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g125g525kcal2.5g3.6g56.2g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g38g9kcal0.2g3.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3110g7174kcal498.8g762.2g232.6g0.2g
Valittu annoskoko1555g3587kcal249.4g381.1g116.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna778g1794kcal124.7g190.6g58.2g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560