Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)787g850kcal181g0g14.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g216kcal0g0g24.5g0g
Soijakastike 63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g699g2518kcal83.9g510.6g10.5g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)350g647kcal76.9g7g35g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g175g734kcal3.5g5.1g78.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g53g13kcal0.2g4.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4354g10044kcal697.8g1067g326g0.4g
Valittu annoskoko2177g5022kcal348.9g533.5g163g0.2g
Annoskoko puolitettuna1089g2511kcal174.5g266.8g81.5g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560