Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1012g1093kcal232.7g0g18.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 32g278kcal0g0g31.4g0g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g899g3237kcal107.9g656.5g13.5g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)450g832kcal98.9g9g45g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g225g944kcal4.5g6.5g101.2g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g67g17kcal0.3g5.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5598g12914kcal897.2g1371.8g418.8g0.6g
Valittu annoskoko2799g6457kcal448.6g685.9g209.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna1400g3229kcal224.3g343g104.7g0.2g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560