Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1124g1214kcal258.5g0g20.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 35g309kcal0g0g34.9g0g
Soijakastike 90g54kcal4.6g8.5g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g999g3597kcal119.9g729.4g15g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)500g924kcal109.9g10g50g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g250g1049kcal5g7.2g112.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g75g19kcal0.3g6.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6220g14349kcal996.6g1524g465.4g0.6g
Valittu annoskoko3110g7174kcal498.3g762g232.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna1555g3587kcal249.2g381g116.4g0.2g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560