Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)225g243kcal51.7g0g4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g200g719kcal24g145.9g3g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)100g185kcal22g2g10g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g50g210kcal1g1.4g22.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g15g3.7kcal0.1g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1244g2870kcal199.4g304.8g93g0.2g
Valittu annoskoko622g1435kcal99.7g152.4g46.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna311g717kcal49.9g76.2g23.3g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560