Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet75g83kcal17.3g0g1.5g0g
Porkkana 55g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Maissi jyvät 41g59kcal1.2g10.6g1g1.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa5g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g479kcal42.8g46.2g11.8g6.6g
Valittu annoskoko298g240kcal21.4g23.1g5.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna149g120kcal10.7g11.6g3g1.7g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813