Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee499g599kcal104.8g12.5g29.5g0g
Paprika keltainen, annos 40g83g22kcal0.7g4.2g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Tomaatti, tuore225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g29g55kcal0g13.1g0g0g
Soijakastike 29g18kcal1.5g2.8g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g29g5.2kcal0.1g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 13g45kcal0g10.7g0.1g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g50g40kcal3.2g4.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1795kcal228.6g139g64g14.4g
Valittu annoskoko1100g898kcal114.3g69.5g32g7.2g
Annoskoko puolitettuna550g449kcal57.2g34.8g16g3.6g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120