Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee100g120kcal21g2.5g5.9g0g
Paprika keltainen, annos 40g17g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaatti, tuore45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g5.8g11kcal0g2.6g0g0g
Soijakastike 5.8g3.5kcal0.3g0.6g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g5.8g1kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 2.5g8.9kcal0g2.1g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g10g8.1kcal0.6g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g359kcal45.6g27.6g12.4g2.8g
Valittu annoskoko220g180kcal22.8g13.8g6.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna110g90kcal11.4g6.9g3.1g0.7g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.3g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120