Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee200g240kcal41.9g5g11.8g0g
Paprika keltainen, annos 40g33g8.7kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaatti, tuore90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g12g22kcal0g5.2g0g0g
Soijakastike 12g7kcal0.6g1.1g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g12g2.1kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 5g18kcal0g4.3g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g20g16kcal1.3g1.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g718kcal91.2g55.6g25.6g5.8g
Valittu annoskoko440g359kcal45.6g27.8g12.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna220g180kcal22.8g13.9g6.4g1.5g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120