Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee300g360kcal63g7.5g17.7g0g
Paprika keltainen, annos 40g50g13kcal0.5g2.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Tomaatti, tuore135g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g18g33kcal0g7.9g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g18g3.1kcal0g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 7.5g27kcal0g6.4g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g30g24kcal1.9g2.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1322g1079kcal137.4g83.6g38g8.8g
Valittu annoskoko661g539kcal68.7g41.8g19g4.4g
Annoskoko puolitettuna331g270kcal34.4g20.9g9.5g2.2g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120