Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit200g260kcal6g4g26g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g560g1904kcal78.4g0g173.6g0g
Broilerinfilee (Snellman)800g664kcal131.2g13.6g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g5656kcal431.2g35.2g415.2g0g
Valittu annoskoko1560g2828kcal215.6g17.6g207.6g0g
Annoskoko puolitettuna780g1414kcal107.8g8.8g103.8g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231