Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit22g29kcal0.7g0.4g2.9g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g63g212kcal8.7g0g19.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)89g74kcal14.6g1.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g631kcal48g3.8g46.4g0g
Valittu annoskoko174g316kcal24g1.9g23.2g0g
Annoskoko puolitettuna87g158kcal12g1g11.6g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231