Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit34g44kcal1g0.7g4.3g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g94g319kcal13.1g0g29g0g
Broilerinfilee (Snellman)134g111kcal22g2.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g946kcal72.2g6g69.2g0g
Valittu annoskoko261g473kcal36.1g3g34.6g0g
Annoskoko puolitettuna131g237kcal18.1g1.5g17.3g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231