Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit45g58kcal1.3g0.9g5.8g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g125g425kcal17.5g0g38.7g0g
Broilerinfilee (Snellman)179g148kcal29.3g3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1262kcal96.2g7.8g92.6g0g
Valittu annoskoko348g631kcal48.1g3.9g46.3g0g
Annoskoko puolitettuna174g315kcal24.1g2g23.2g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231